Tausta

tiistai 16. huhtikuuta 2013

Lasten vaatetusta keväälle

Kyl nuo mukulat kasvaa, huhheijaa! Sai taas uusia pojan koko vaatevaraston kesäksi ja olihan nuo välikausivaatteetkin lahjakkaasti "kutistuneet". Kurahaalari on vielä hankinnassa, housuissa kun on niin tiukat puntit että saa hampaat irvessä vääntää niitä saappaan varren ympärille ja vanha haalari päästikin mystisesti vedet polvien kohdalta läpi. No, tarkempi tutkiskelu osoitti että halkeilleethan nuo on polvien kohdat, joten haalari roskiin vaan! Saappaatkin tarvitaan vielä, lämminvuoriset on nyt vielä käytössä.
Aiemmin jo postasinkin tuon Villervallan ihanuuden, joka meille kotiutui koossa 110, poika kun meinasi hukkua 116 kokoiseen.

Harmikseni haalari ei kuitenkaan ihan vahvinta kangasta taida olla, tai verrattuna viime keväiseen Jonathaniin, ainakin tuntuu ohuemmalta. Mutta testataan! Haalarin kaveriksi vielä jälkiviisaana tilasin trikoisen pipon, hauska eikös?
Sohvikin sai omansa. Haalari Cirafin pinkki valkoisilla tähdillä ja limen vihreillä tehosteilla (vetskarit). Kuvaa en vaan mistään löytänyt ja tällä NOKIAN Lumialla en pysty postaamaan kuvia suoraan:/ Skidistä tilasin pipon tyttelillekin tietty, kun meidän minipäälle kerrankin löytyi tarpeeksi pientä kokoa! Sattuipa olemaan värit just passelit tuon Cirafin haalarin kanssa, oisko tän kevään muotiväreinä tuo yhdistelmä...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti