Tausta

tiistai 16. huhtikuuta 2013

Tule kesä tule...

Kuulin minulle uudesta lastenvaatemerkistä, POMPdeLUXista ja pitihän minun päästä tutustumaan mallistoon. Nettikauppakin löytyy, mutta kävin ystäväni kanssa myyjän luona tutustumassa livenä vaatteisiin. Ja hyvä kun kävin, kuvat eivät niinkään vielä herättäneet suuria tunteita, pientä ihastelua vain, mutta kun pääsin hypistelemään vaatteita ihan näppituntumalla, olin myyty! En ole kovinkaan välittänyt hempeistä tyttöjen vaatteista mutta näissä oli jotain, joka sai minut huokailemaan jokaisen vaatteen kohdalla ja silmäni loistamaan.

Vähän vaatemerkistä, kopioitu suoraan POMPdeLUXin nettisivuilta:

"POMPdeLUXilta voit hankkia lapsillesi täydellisen valikoiman laadukkaita ja huolellisesti suunniteltuja vaatteita yhdestä ja samasta paikasta. Valikoimamme kattaa kaikenikäiset lapset vauvojen 80-98 cm kooista suurempien lasten 104-152 cm kokoihin asti.

POMPdeLUX tarjoaa ainutlaatuisia lastenvaatteita edulliseen hintaan. Vaatteemme tuovat saataville aikuisten muodin uusimmat trendit lapsille sopivina malleina. Niissä on mukava liikkua, ne kestävät pesua ja lapsesi ovat silti aina hyvin puettuja.

Julkaisemme kaksi mallistoa vuodessa: kevät-/kesäkauden SPRING/SUMMER-mallisto ilmestyy alkuvuodesta ja syksyn ja talven mallit esitellään AUTUMN/WINTER-mallistona kesän loppupuolella.

Käy tutustumassa verkkokauppaamme tai pyydä myyntiedustajamme esittelemään mallistoa inspiroivaan kotimyyntitilaisuuteen, josta voit ostaa kaiken tarvittavan yöasuista päällys- ja juhlavaatteisiin. Edustajallamme on myös paljon ideoita erilaisten vaatteiden yhdistelemiseen."
Ja kyseessä on siis tanskalainen vaatemerkki.

Oli vaikea päättää mitä Sohville kesäksi ostaisin, koska suurin osa vaatteista on lähinnä jo käveleville lapsille suunniteltuja, ja todennäköisesti meidän tinttara ei tosiaankaan vielä kesällä kävele.. Anyway, ihastuksissani kun olin, niin tarttui sieltä jotain tilaukseen: vihreä Vivian body ja roosakukalliset Sophia housut
 
Vilho olikin mukana, jotta päästiin sovittelemaan. Vilho valitsi itse harmaan Gary fleecetakin ja äiti valkkasi kivannäköiset Eddie farkkushortsit.
 
Avot! 2 viikkoa ja paketti oli noudettavissa. Kiitos:)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti