Tausta

torstai 14. maaliskuuta 2013

Sohvin ristiäiset lokakuussa 2012

Halusin jakaa tämän vanhankin jutun, nimittäin tyttäreni ristiäiset. Askartelin, nypersin ja leivoin, suunnittelin pöytäkoristeet ja stressasin hullun lailla. Juhlat pidimme seurakuntatalolla, koska vaikka meillä kotona olisi ollutkin tilaa vieraille, ei meidän olkkari oikein siltikään toimi tilaisuuksissa, jossa kaikkien pitäisi päästä istumaan ja nähdä jotain..

Mutta ei siitä sen enempää. Mekkona käytettiin minun, veljeni ja Vilhon vanhaa kastemekkoa. Siihen väkersin itse uuden rusetin, mitenkäs muuten, pinkin tietysti. Olihan meillä teemaväreinäkin valkoinen ja pinkki, eikä ihme kyllä mieskään pistänyt yhtään hanttiin:)Pöytäkoristeina toimi seuraavanlainen viritys: isot pinkit pöytäkynttilät, suuri lasimalja ja valkoinen hiekka. Lasimaljoja vaan sai metsästää yllättävän monesta paikkaa, mulla kun olin tietynlaiset mielessä ja kynttilät olivat tosiaan isoja. Onneksi anoppi näki saman vision mielessään kuin minäkin, ja löysi maljoja K-raudasta!

Kakut tein itse. Kolmen suklaan juustokakku, jossa suklaakoristeena tytön nimi. Siitä ei valitettavasti ole kuvaa. Toisena kakkuna prinsessakakku sokerimassapäällisellä, johon tein vaaleanpunaisen gerberan ja nauhan. Yksinkertaista!


Kutsukortit askartelin myös itse. Ja vaikka kovin paljon tykkäänkin korttiaskartelusta, niin ideoita ei vaan meinaa riittää sillon kun jotain pitäisi saada tehtyä.
Kiitoskortit toissijaisesti Ifolorilta, kortin tein itse Photoshopilla ja tilasin normaalikuvina. Näin säästin jonkun roposen, kortit tuli maksamaan vain 9 senttiä/kpl. Alla olevasta kuvasta tein kortin pinkillä reunuksella, Kiitos -tekstillä ja tytön nimellä. Kyseistä korttia en tänne netin syövereihin koko nimineen viitti postata.Pitää vielä lopuksi laittaa kuva paikallisen Kukkapisteen tekemästä kukkalaitteesta, niin kaunis se oli!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti