Tausta

torstai 17. tammikuuta 2013

Paakelsia: appelsiini-valkosuklaajuustokakku

Miä se sitten sotken aina tota valkosuklaata näihin kakkuihini:) Ei vaiskaan, tämä oli "tilauskakku" miehen sukulaiselle, anoppi maksoi ja valitsi.

Kakun teko onnistui kuten arvata saattoi eli hyvin, olen näitä juustokakkuja vääntänyt niin paljon että muistan melkein jo lemppareiden ohjeet ulkoa. Tämäkin ohje oli Kinuskikissalta, kiitos siitä taas. Ihan kun en osaisi mitään muita leivontasivustoja edes etsiskellä, tuolta löytyy niin hyviä ja selkeitä ohjeita. Tapojeni mukaan kuitenkin käytin taas 2 levyä (260g) valkosuklaata juusto-osaan, kun ohjeessa oli (muistaakseni) vain 200g.

Maistoin juusto-osaa tekovaiheessa, ja muistui heti mieleeni, että olen kuin olenkin tehnyt kakkua joskus ennenkin enkä tykännyt itse siitä. Vaikka siis olenkin melkoinen sokerisyöppö, niin tämä oli liian makea minun makuuni. Kiille päällä appelsiinimehusta antoi vähän pirteyttä ja tällä(kin) kertaa kiilteen teko onnistui täydellisesti. Ei kuplia, ei sekoittunutta juusto-osaa, täydellisen ihana kiiltävä appelsiinipinta. Herkullisen näköistä, eikös..?!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti