Tausta

torstai 10. tammikuuta 2013

Vilho & Jumpsuitit

Pukki toi Vilholle kolme jumpsuitia, yhden jo ennen joulua ennakkoon. Se vaan oli ilmestynyt eteisen pöydälle, mistä ihmeestä, sitä ihmeteltiin..

Tämä ennakkolahjus oli Ellokselta hauska "krokotiili"jumppis. Haarat lököttää kivasti, puntit on melko pitkät ja taskut isot, jotta poikanen voi jemmailla kaikenlaisia tärkeitä poikien juttuja taskuihinsa. Huppu on myös kookas, melko painavakin kaksinkertaisesta collegesta. Hauskoina yksityiskohtina on hupun "piikit" ja painettu naama (silmät ja suu) sekä vetskari, joka jatkuu huppuun asti, mutta on katkaistu tehostevärisellä oranssilla nauhalla, ettei lapsi saa vedettyä huppua kokonaan kiinni. Vetskari aukeaa myös alhaalta päin ja tämä oli mieluisa oivallus Vilholle. Pääsee vessa-asioille niinkuin miehet, hih:) College on laadultaan paksua, ja haalari on näin ollen sisäoloissa aika lämmin, alle sitten vaan bokserit ja teeppari, jossei ulkoilua ole tiedossa.

Ihme kyllä sain Vilhon muutamaan kuvaan melko normaalin näköisenä!Toinen, oikeasti pukin tuoma jumppis on me&i:lta, en voinut vastustaa magicpoksin ghost jumppista, kun sen ekan kerran näin kutsuilla. Tollainen Vilhon pitää saada! Tilasin sen kuitenkin vasta alemyynnistä, kun en aiemmin saanut aikaiseksi. Jumppis on tosi kiva, tosin meandin tyyliin aika kapeaa mitoitusta, mutta meidän pitkulalle kuitenkin ihan sopiva. Puntit ovat melko kapoiset, jumppiksessa ne mielestäni voisivat olla vähän leveämmätkin. College on myös melko ohutta. Haaruset vähän lököttää niinkuin pitääkin, ja vaikka ajattelin mittailemalla (ja ahdistamalla myyjäni hermoromahduksen partaalle pyytelemällä mittoja, joita hän joutui pyytämään Ruotsista asti, kröhöm) varmistaa koon, niin olisin voinut kuitenkin ottaa seuraavaa kokoa, Vilhon kappale on nyt 110/116 ja punteissa ei kovin montaa senttiä kuitenkaan ole enää kasvunvaraa.
Innostuipas poikanen poseeraamaan!


Pukki toi vielä yllärinä yhden jumppiksen, H&M:n Angry Birds haalarin. Tämä on malliltaan aika samanlainen kuin meandin, eli kapeampaa sorttia kun Elloksen haalari. College on myös melko ohutta. Tämä haalari on toistaiseksi Vilhon lemppari, onhan siinä sentään änli böötsejä. Tämän kuvaamiseen asti ei Vilholla hermo riittänyt, noista meandi kuvistakin pari julkaisematonta on naama nurinpäin;)

Nyt sitten poitsu pääsee keulittelemaan uusilla jumppiksillaan, itse kun tykkää myös että ovat parhaimpia vaatteita mitä tällä hetkellä kaapista (naulakosta) löytyy! Eli toimii, näissä viihdytään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti