Tausta

torstai 10. tammikuuta 2013

Postin tuomisia: Ticketin Othello North -haalari

Haa, kuljetussetä toi tänään Vilhon haalarin, vihdoinkin! Tilasin sen alunperin jo ennen joulua mutta siinähän kävi tietysti niin, etten sitä kyseistä tilausta saanut menemään läpi.

Syykin selvisi: laaja maksujen varmennusongelma, joka vaivasi monin paikoin joululahjashoppailijoita.. Olisin tilannut alunperin sinisen tai ruskean Snow Baggie Northin tai Toughin ja Sohville fuksian värisen Baby Baggien, mutta kunnes joulun pyhät oli lusittu, ja katevarauksena nettikauppaan varattu, vahvistamaton maksu pyynnöstäni palautui, eihän haalareita enää tietysti ollut. Sohvi jäi ilman, tyttöväreissä babyhaalareita ei ollut enää ollenkaan koossa 86 ja taas snowbaggeja mieluisissa poikien väreissä ei myöskään enää ollut sopivia kokoja. Plaah!

Sattuman kaupalla tai hyvällä tuurilla löysin kuitenkin Vilholle Othello Northin toffeen värisillä tähdillä. Arvoin pitkän tovin kokojen 110 ja 116 välillä, poikaa mittaillen ja kokotaulukoita tuijotellen. Poika on nyt about 104cm pitkä ja käyttää 110/116 kokoisia vaatteita, joten kaiken järjen mukaan 116 menisi ensi talvena. Otin sen.Ja niin se haalari sitten saapui. Sain päikkärit väliin jättäneen raivopään väkisin sovittamaan pukua ja vaikka selkämys ja rinnusta istuivat hyvin ja hihat olivat sopivat, niin punteissa on kasvunvaraa noin KAHDEKSI vuodeksi ja haaruset roikkuvat polvissa. Apua.. En nyt kyllä kaiken tämän vaivan jälkeen ala pukua palauttamaan mutta ei sitä tänä talvena vielä voi pitää vaikka niin haaveilinkin. Hitsivie.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti