Tausta

torstai 17. tammikuuta 2013

Sohvi 4kk

Ja niin se äitin tytteli täytti 8.päivä 4 kuukautta! Mitä tämä neljäs kuukausi on tuonut tullessaan? Tässä pieni kooste:

-painoa reilu puoli kiloa
-pituutta neljä senttiä
-Sohvi tarttuu leluihin
-opittiin kääntymään masulta selälleen, toisin päin treenaillaan vasta
-hillitön nyrkkien, nyysyjen, lelujen ja KAIKEN pureskelu ja lutsutteluvimma, lisämausteena jatkuvana norona valuva kuola
-tyttö pönkää koko ajan ja joka asennosta istumaan!

Lempilelu on tällä hetkellä kuvissakin näkyvä hymynaamahelistin. Niitäpä ei enää mistään saa, mutta onneksi meillä on Vilhon vanha. Sen kun Sohvi saa pieneen nyrkkiinsä puserrettua tiukasti, alkaa vimmattu huitominen. Eikä ihan mihin sattuu, vaan olan yli ja reiteen, niin sitä helistintä soitetaan Sohvin tyylillä! *** *** ***

Mitat vielä virallisesti:

Syntymä
3274g/50cm

1kk
4130g/52,5cm

2kk
4840g/57cm

3kk
5710g/59,5cm

4kk
6280g/63,5cm

*** *** ***

Sohvi on elänyt koko neljän kuukauden elonsa pelkällä äitin tittilämaidolla, ja näin jatketaan edespäinkin. Soseille saatiin lupa, mutta pakottavaa tarvetta ei ole, tyttö kun nukkuu 9-10 tunnin yöunia ja painoa on tullut ihan kivasti. Terkka suositteli edelleenkin jatkamaan rintamaidolla 6kk asti, mutta kyllä me vähän alettiin jo maistelemaan soseita, ettei sitten ole lusikka ja mössö ihan vieras juttu. Joka päivä lusikallinen tai pari, pienen pieninä nökäreinä lusikan päässä ollaan nyt annettu viikon verran. Ei Sohvi mistään päärynäsoseesta kylläkään tykkää, sylkee pois minkä kerkeää, mutta lusikkaan iskee kyllä kiinni kuin haukka. Ja repii kädestä sen jossei ole tarkkana. Oman käänteensä syöttöhommeleihin vielä tekee se, että Sohvihan ei juurikaan aukoile suutaan lusikalle ja kieli on tiukasti kitalaessa kiinni. Yritä nyt sitten sinne änkeä jotain sosetta. Helppoa.
minä mitään sosetta halua..

hyi mitä siä äiti tungit mun suuhun..

isi auta, äiti kiusaa!

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia. Täällä syöminen sujui jo oikein mallikkaasti, mutta... kolmeen päivään neiti ei ole suostunut suutaan aukaista. Jos sinne jotain sattuu saamaan, niin sylkäisee päin syöttäjän näköä.
  Ja täällä myös suosikki tuo hymynaamahelistin. Meillä niitä pitäisi jossain olla tuon yhden lisäksi myös toinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niillä helistimillä, etenkin erikoisemman värisillä, lienee jo keräilyarvoa, niitä kun ei enää tosiaan valmisteta:)

   Poista